one color


Pozdrav svima,
Pošto je vrijeme nikakvo da bi se slikala našla sam ovih par slika koje sam prije slikala ali ih nisam objavila. Ovu suknju ste već vidjeli na blogu ako pratite moj blog. Ovaj put sam ju spojila s košuljom, a ne crnom majicom (post s crnom majicom i kožnom jaknom možete vidjeti OVDJE). Ova kombinacija je više fansy od prethodne kako bi ja to rekla a može biti nošena u različitim prilikama. 

U nedjelju sam bila na ugradnji trepavica pa da se i toga malo dotaknem. Dosta sam slušala i tome pa sam i ja odlučila otići na ugradnju i mogu reći da mi se jako svidjelo. Naravno stavit ću vam i par slika da vidite kako to izgleda. Procedura je bezbolna ali malo duže traje pa se morate strpjeti ali pošto cijelo vrijeme ležite neće biti problema s čekanjem da ugradnja završi. Nakon što su moje nove trepavice završile iznenadila sam se koliko prirodno izgleda, jest da budu duge i guste ali opet izgleda prirodno. Puno hvala Ivi na trepavicama još jednom jer su prekrasne i uštedjela mi je vrijeme jer se ne moram šminkati svaki dan. Instagram na koji se možete javiti je : @iva_lash_design ili na mail: iva_bogovic@net.hr.

Nadam se da vam se sviđa.
:)))

Hello everyone, 
Since weather is not so good i found this photos. I already combined this skirt and you can see that HERE. In this post i combined this pencil skirt with shirt and heels in same color. 
Hope you like it.
Enjoy
:)))















skirt: Pull&bear
shirt: Springfield, Similar here
necklace: similar here

FOLLOW ME ON:
instagram: @tamysfashionworld








Primjedbe

Objavi komentar