BUBU WITH LOVE


Pozdrav svima,
Novi post je tu i ovaj tjedan vam predstavljam Bubu with love. Njihov dizajn me osvojio, odjeća je prekrasna i kvalitetno napravljena. Možete ih pronaći na facebooku i u Iggy store u Zagrebu i u Zadru. Za ovaj post sam odabrala crnu maxi haljinu koja je savršena za ljeto. Haljina je duga i sprijeda zatvorena ali ima skroz otvorena leđa. Jednostavno je savršena za ljeto, može se nositi za šetnju po gradu, na plažu i obećavam vam da vam neće biti vruće u njoj iako je crna. Uz nju sam kombinirala ovaj ukras za glavu. Uskoro se biti još postova sa Bubu odjećom pa pratite blog.
Nadam se da vam se sviđa
:)))

Hello everyone,
New blog post is here and this week i'm wearing Bubu with love clothes. They have very pretty clothes. This brand you can find on facebook and in Iggy store in Zagreb. Fot this post i combined black maxi dress and this headband. Dress is perfect for summer and it has open back. 
More posts with their clothes soon.
Hope you like it!
Enjoy
:)))










dress : Bubu with love
headband: H&M
shoes: H&M


Primjedbe

  1. Jako si lijepa i odlično ti ovo stoji. Nekako je mistično i tajanstveno, a opet vrlo seksi. Jedino što nedostaje je više fotografija u različitim planovima (krupni plan, blizi plan, detalj, polutotal...) kod tebe su sve fotografije većinom u srednjem planu koji prikazuje čovjeka od glave do pete. No, to je s ove tehničke strane. Modno i stilski si nepogršiva! =)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar