PROM DRESSES

Pozdrav svima,
Vrijeme je matura , krizmi , svadbi. U ovom postu ću vam prikazati par haljina sa stranice choies. Choies je vrlo popularan internet dućan, imaju najrazličitije stvari po povoljnim cijenama. Pa vi koji još niste evo vam prilika da naručite nešto. Ako se učlanite preko mogla bloga, a na dnu bloga imate sličicu koju stisnete i učlanite se imate 15% popusta.

Hello eveyone,
Is this time of the year already. Yes it is prom time. In this post i will give you few examples of dresses from choies.com. If you log in from link which is on my blog you get 15% off. So hurry up!

MAXI HALJINE
Ova bijela haljina je izvrsna za vas koji ne volite nositi previše nakita jer je ukrašena perlicama i čipkom. Može se kombinirati sa nekom zlatnom torbom i običnim krem cipelama . Jako je efektna tako da ćete na maturalnoj biti uočeni. Link za haljinu je OVDJE

This white dress is for people who don't wear alot of jewelry. It can be combine with gold bag and heels. Link is HERE.

Crna haljina je klasika, još ako ju iskombinirate sa nekom remenom bit će pun pogodak. Na nju se može dodati neku zlatnu ili srebrenu narukvicu, crnu torbicu i neke crne štikle i bit će vrlo lijepo, ne toliko upadljivo ali jako elegantno, a nećete fulati jer se sa crnom bojom ne griješi. Link je OVDJE

Black dress is clasic. with gold belt and black heels you will be very classy. No mistake with this dress.Link is HERE

KRATKE USKE HALJINE

Čipka je in pogotovo sada u proljetne dane. Ova haljina je pun pogodak ako volite čipku. Ova haljina bi iskreno bila moj odabir da idem na neku svadbu. Lijepa je ne treba joj puno nakita da se istakne, samo neke plave štikle i torba i spremni ste. link je OVDJE.

Lace is very popular these days. This dress is very pretty and clasy. I really love it. Link is HERE.

Opet jedna crna haljina. Ali meni je ova haljina jednostavno genijalna. Leđa su joj otvorena tako je jako efektna vjerujte mi svi će vas u njoj gledati. Suknja je do koljena tako da nije preotvorena s tim da su joj leđa gotovo cijela otvorena. Meni je izvrsna i preporučam da ju kupite jer osim što ju možete nositi na svadbi ili maturalnoj idealna je i za noćne izlaske. Link je OVDJE

Again black dress. This dress is very pretty and it has open back. Skirt is longer but since you have open back it don't need to be shorter. Link is HERE.

U slučaju da želite da vas svi primijete na maturalnoj večeri definitivni izaberite ovakvu haljinu. Njoj ne treba apsolutno nikakav nakit da bi vas primijetili. Jednostavno a efektno. Link je OVDJE.

In this case everyone will notice you. This gold dress is stunning. Link is HERE.

KRATKE HALJINE

Ova haljina je pun pogodak za maturalnu po mom mišljenju. Boja je neonska što znači da ćete se istaknuti. Leđa su otvorena što je također idealno. Može se kombinirati sa srebrenim i zlatnim dodatcima. Meni je genijalna i ja bi je izabrala za svaku priliku. Link je OVDJE.

I really love this dress. Color is so pretty. Link is HERE.

Bijela boja je jako lijepa još ako je u kombinaciji čipke idealno. Mislim da bi ova haljina bila idealna za krizmu jer ima rukave nije preotvorena a opet je kratka . Jednostavno je prekrasna i nema se šta puno o njoj govorit. Link je OVDJE.

White and lace are great combination. This dress has short sleve and it is made from muslin which is ideal for summer days. Link is HERE.

Još jedna haljina za vas koji volite tamno. Ovo tamno plava haljina je vrlo praktična. Mogu se dodati razni dodatci tako da je idealna. Preporučam jer je nosiva u svim prilikama. Link je OVDJE.

One more dar dress. This navy blue dress is ideal. I really love it and with some accessory it will be great. Link is HERE

Nadam se da vam se sviđa ovaj post. 
Hope you like it. 
<3









Primjedbe

  1. great post! how about follow each other on gfc, facebook, instagram, bloglovin, lookbook and other" ??
    Let me know on my blog and I follow you back

    http://takealookatmyclosetbysamantha.blogspot.mx/

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar