TOP PET TEKUĆIH PUDERA

Bourjois flower perfection


Flower perfection puder je moj najdraži puder.Puder se nalazi u staklenoj bočici od 30 ml koji na vrhu ima spužvicu s kojom možete razmazivati puder. Ima pumpicu pa je time i bolji jer sprječava nakupljanje bakterija u puderu pošto nema izravan kontakt sa prstima. Laganog je cvijetnog mirisa i miris nestaje odmah nakon nanošenja. Rok trajanja mu je 24 mjeseca. Vrlo je fin i ima mat finiš. Jako dobro prekriva, meni osobno prekriva gotovo sve. Traje jako dugo čak nije ni potrebno nanijeti puder u kamenu preko. Može se nanijeti spužvicom, aplikatorom na vru bočice ili kistom, Ja sam pokušala na sve načine ali najbolje ga je nanijeti kistom. Prodaje se po cijeni od 112 kuna u mulleru.

L'oreal true match

Ovaj puder se nalazi također u bočici od 30 ml i isto ima pumpicu pa time možemo kontrolirati koliko proizvoda izađe, a da nije ni previše ni premalo. Dostupan je u jako puno nijansi i u sebi sadrži sitne šljokice pa koži daje onaj prirodan sjaj.  Pogodan je za sve tipove kože. Ja nakon njega nanosim puder u kamenu jer više volim mat izgled kože. Dobro prekriva i ostavlja kožu vrlo glatkom i ne izgleda kao maska. Meni traje na koži gotovo cijeli dan jedino je potrebno stavljati povremeno puder u kamenu jer se koža malo zamasti. Jedan je od jako dobrih pudera. Rok trajanja mu je 12 mjeseci. Cijena mu je oko 120 kn.





Revlon colorstay

Puder koji postoji za dvije vrste kože. Za masnu i suhu. Tekstura onog za masnu kožu je malo gušća nego onog za suhu kožu. Onaj za suhu kožu je malo vise vodenastiji. Ja imam za masnu kožu.  Puder je jako dobar . Jako dobro prekriva.  Nakon nanošenja je potrebno nanijeti puder u kamenu iako možete i bez toga ovisi kakav finiš volite. Nalazi se u staklenoj bočici od 30 ml i ima jedan veliki nestotak, a taj je da je  bočica bez pumpice što što smatram nehigijenskim, iako mislim da oni na američkom tržištu imaju pumpice. Izbor nijansi je prosječan. Cijena mu je 105 kn i može se naći u mulleru.

Chanel vitalumiere aqua

Puder koji je jako hvaljen. Ovo je jedan od najboljih pudera sa slabim prekrivanjem, znači da je više za kožu koja nema puno nepravilnosti i zrelu kožu. Ima SPF 15 i nalazi se u bočici od 30 ml. Na bazi je vode tako da na licu ne stvara masku i nije poput neke kreme, već je jako prozračani, vodenast i potrebno ga je dobro promućkati prije nanošenja . Daje koži jako lijep, zdrav sjaj.  Usporedila bi ga sa BB kremom. Ako netko želi puder za svaki dan koji nije poput maske neka nabavi ovaj. Lako se razmazuje i nije potrebno poslije nanošenja nanijeti puder u kamenu jer ima mat finiš. Dostupan je u 9 nijansi. Cijena mu je oko 270 kn u mulleru. 


MAC studio fix fluid

Sigurno su već svi čuli za ovaj puder, jer svi ga hvale. Njega na žalost nema za kupit u Hrvatskoj , iako se duboko nadam da će uskoro mac dućan doći u hrvatsku. Puder je u bočici od 30 ml. Jako je dobar i daje koži mat finiš te jako dobro prekriva. Dostupan je u jako puno nijansi. Puder dolazi bez pumpice što je veliki nedostatak, ali pumpica se može naknadno kupiti tako da se i taj problem može riješiti. Ako već niste kada odete u inozemstvo nabavite ga jer svi koji vole  jako prekrivanje tu će doći na svoje.


Dodatak:


Rimell stay matte pressed powder

Puder u kamenu koji morate imati ako imate masnu kožu. Vrlo je jeftin i daje koži mat finiš ako tekući puder ne daje. Ima jako lijep miris, kao nivea krema. Nalazi se u kutijici od 14 grama i rok trajanja mu je 30 mjeseci  Cijena mu do 50 kn i ima se za kupiti u mulleru odnosno svagdje gdje ima marka rimmel za kupiti.

 Ako imate prijedloge za sljedeći top pet napišite u komentar ili meni na mail tamysfashionworld@gmail.com






Primjedbe